Yellowwood Marketing

Falconers@Work

De heersers van de lucht.

Falconers@Work is een professioneel valkeniersbedrijf uit Wuustwezel. Tijdens onze Marketing-opleiding aan de Karel de Grote Hogeschool namen we voor een project de website van Falconers@Work onder handen.

De doelstelling was duidelijk: online offerte-aanvragen binnenkrijgen en een valkeniersreis naar Schotland promoten.

Lanceren wij voor jou ook een succesvolle campagne?
De heersers van de lucht.

Wat hebben wij concreet voor Falconers@Work gedaan?

Grafisch Design

Grafisch designer William verzorgde een mooi opgemaakte brochure in het kader van een nieuw initiatief, namelijk de avontuurlijke valkeniersreis naar Schotland georganiseerd door Falconers@Work. De brochure werd gretig uitgedeeld en overtuigde ondertussen al enkele groepen om hun reis naar Schotland te boeken.

Google Ads

Naast de gratis, organische optimalisatie om vindbaar te zijn in Google, wou Pim te adverteren via Google. De doelstelling was duidelijk, advertenties gericht op beslissingmakers van overlastbestrijding. Yellowwood Marketing deed een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, schreef wervende advertenties en scoorde enkele contracten voor Pim met een zeer sterke klikratio (dit wil zeggen: hoeveel % van de mensen die je advertenties zien, klikken effectief).

Webdesign

Yellowwood Marketing verzorgde een gloednieuwe website die op gebruiksvriendelijke wijze de bezoeker informeert over de diensten die Falconers@Work aanbiedt. De website is volledig aangepast aan de correcte SEO-technieken zodat hij vlot gevonden wordt via Google. De potentiële klant vindt op vlotte manier zijn weg naar het offerte-formulier. De teksten zijn glashelder, zonder onduidelijk vaktaal, zodat ze gesmaakt worden en duidelijk zijn. De resultaten spraken dan ook boekdelen; de bezoekersaantallen stegen sterk en Falconers@Work heeft concrete offertes uit haar website gehaald.

Wat vond Pim van ons?

Het was een zeer productieve samenwerking. William & Kenneth bouwden niet alleen een nieuwe website, ze waren ook in staat om op heel heldere manier uit te leggen welke zaken, zoals optimaliseren voor Google, belangrijk waren en hoe ze dat verder kunnen verbeteren. Ik raad hen ten stelligste aan omdat ze zeer communicatief en stipt zijn en mooi werk afleveren.

Pim Clerens

Pim Clerens

Zaakvoerder Falconers@Work