Yellowwood Marketing

Bestratingen Roelen

Een ervaren kasseilegger uit Zoersel

Wesley Roelen leerde de ambacht van het kasseien leggen van zijn grootvader en heeft ondertussen al zes jaar lang een eigen bedrijf waarin hij zich specialiseert in kasseistenen. Hij onderscheidt zich door een persoonlijke, doeltreffende aanpak en doordachte follow-up van elk project. Kwalitatieve kasseileggers zijn heel schaars, vandaar dat we voor Wesley een vindbare website gecreëerd hebben zodat hij meer potentiële klanten bereikt.

Bereik jij binnenkort ook meer klanten?
Een ervaren kasseilegger uit Zoersel

Hoe hielpen we Wesley online scoren?

Webdesign

Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid primeren bij het bouwen van een nieuwe website. De hoofddoelstelling van deze site is het tonen van referenties, voorstellen van de diensten en faciliteren van offerte-aanvragen. De twee eerste doelen zijn eerder informatief, waarbij sterk geschreven & duidelijke teksten enorm belangrijk zijn. De laatste doelstelling beoogt conversie van de bezoeker en hiervoor is een eenvoudig bruikbaar contactformulier noodzakelijk. We ontwikkelden een website met tien pagina’s en een heel duidelijke structuur zodat de bezoeker alle gewenste informatie vlot terugvindt en er steeds een knop in de buurt is zodat de bezoeker op vlotte wijze contact kan opnemen en een offerte aanvragen. 

Online vindbaarheid

Een gebruiksvriendelijke website is één ding. Maar een vindbare website op Google is zo mogelijk nog belangrijker. Binnen het websitepakket optimaliseren we steeds via de meest moderne technieken zodat de site van Wesley vlot gevonden wordt door geïnteresseerde klanten. Dit concept noemt Search Engine Optimization en houdt in dat we beschrijvingen toevoegen zodat de Google-robot exact weet wat er op welke pagina staat en op die manier Wesley’s site zal weergeven bij de juiste zoekresultaten. 

Copywriting

Op basis van een interview van een veertigtal minuutjes schreef Kenneth de webteksten met aandacht voor de regels van de kunst. Moeilijke woorden? Die vervangen we door simpele synoniemen zodat de teksten leesbaar zijn. Daarnaast hebben we bij het schrijven ook rekening gehouden met de noden van een scherm. Want dat leest volledig anders dan papier. Hapklare, gebruiksvriendelijke teksten zijn het resultaat en dragen bij tot een moderne website.

Wat vond Wesley van ons?

“Bedankt voor de aangename samenwerking. Deze twee jongemannen staan garant voor een doordachte aanpak & realiseerden een aangename, overzichtelijke website. Ondertussen komen er al offertes binnen via de nieuwe site.”

Wesley Roelen

Wesley Roelen

Zaakvoerder Bestratingen Roelen