Cases

Cases

Zoals je al gelezen hebt zijn we allebei nog zeer jong. Ondanks onze jonge leeftijd hebben we al enkele (grote) projecten mogen afwerken. Lees hier kort waaraan we zoal werkten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Boek je intakegesprek hier

De Neteland Natuurloop

De Neteland Natuurloop is op 5 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste kleine loop van de Kempen. Elk jaar verzamelen zo’n 800 deelnemers aan de start van deze unieke natuurloop in het hart van de Herentalse bossen. De opbrengst van deze natuurloop gaat bovendien ook integraal naar het goede doel, het Olivia Fund.

Ontdek meer
De Neteland Natuurloop

Brasserie Wolfstee

Brasserie Wolfstee is een familierestaurant in Herentals dat al meer dan 25 jaar gekend staat voor een heerlijke brasseriekeuken, prachtige tuin met kinderspeeltuin en handige ligging met veel parking. Kenneth is al van jongs af aan vaste klant samen met zijn familie in Wolfstee.

Ontdek meer
Brasserie Wolfstee

International House Cape Town

International House is een internationale taalschool in Sea Point, Kaapstad, Zuid-Afrika. Elk jaar komen hier zo’n honderden studenten van over heel de wereld naar toe om Engels te leren. In het kader van een buitenlandse stage sleutelden Kenneth & William 14 weken lang aan de online marketing van deze taalschool.

Ontdek meer
International House Cape Town

Falconers@Work

Falconers@Work is een professioneel valkeniersbedrijf uit Wuustwezel. Tijdens onze Marketing-opleiding aan de Karel de Grote Hogeschool namen we voor een project de website van Falconers@Work onder handen. De doelstelling was duidelijk: online offerte-aanvragen binnenkrijgen en een valkeniersreis naar Schotland promoten. Na de studie werd Falconers@Work graag onze eerste officiële klant.

Ontdek meer
Falconers@Work