Cases

Cases

Zoals je al gelezen hebt zijn we allebei nog zeer jong. Ondanks onze jonge leeftijd hebben we al enkele (grote) projecten mogen afwerken. Lees hier kort waaraan we zoal werkten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Boek je intakegesprek hier

Bestratingen Roelen

Wesley Roelen leerde de ambacht van het kasseien leggen van zijn grootvader en heeft ondertussen al zes jaar lang een eigen bedrijf waarin hij zich specialiseert in kasseistenen. Hij onderscheidt zich door een persoonlijke, doeltreffende aanpak en doordachte follow-up van elk project. Kwalitatieve kasseileggers zijn heel schaars, vandaar dat we voor Wesley een vindbare website gecreëerd hebben zodat hij meer potentiële klanten bereikt.

Ontdek meer
Bestratingen Roelen

KBX Bouwonderneming

Kurt Broeckx heeft meer dan 25 jaar ervaring als werfleider en metser en richtte bijna 10 jaar geleden zijn eigen bouwonderneming KBX op waarmee hij zich als zelfstandige specialiseert in woning- en villabouw & projectontwikkeling in regio Herentals en omstreken. Als innovatieve aannemer volgt hij de meest recente trends. In functie van het steelframeconcept waarin KBX zich specialiseert nam Kurt Yellowwood Marketing onder de arm om een nieuwe, vindbare en overzichtelijke website te realiseren.

Ontdek meer
KBX Bouwonderneming

Move&Sense

Gert Boeckx is al jarenlang actief als kinesitherapeut en schoolde zich vanuit zijn interesse in de holistische benadering bij tot osteopaat. Hij beschikt over een zeer groot klantenbestand in de regio van Olen. In de voorbije jaren vervoegden drie jonge krachten zijn team met elk een eigen inbreng, van osteopathie, tot sportkinesitherapie & triggerpoint therapie.

Al die jaren is Gert actief geweest onder eigen naam als kinesitherapeut, maar bij de uitbreiding van het team wou hij graag één alomvattende naam voor zijn groepspraktijk. Dit gecombineerd met het ontwikkelen van een website en een gloednieuw logo, alsook promotiemateriaal zoals visitekaartjes, afsprakenkaartjes en raambestickering.

Ontdek meer
Move&Sense

Tennis- en padelclub Zevenbergen

Zevenbergen is al meer dan 50 jaar dé tennisclub bij uitstek in Lier & omstreken. Voor het 50-jarig bestaan van de club en de launch van de immens populaire padelsport binnen Zevenbergen bouwde Yellowwood Marketing een overzichtelijke website om de verschillende sporten voor te stellen. Ook ondersteunden we de launch van de padelterreinen met een Google Ads campagne om heel doelgericht geïnteresseerden te bereiken. Tenslotte werkten we een nieuwe mailingtemplate uit en zorgden we voor een interne opleiding zodat Zevenbergen met regelmaat van de klok mails naar leden kan uitsturen.

Ontdek meer
Tennis- en padelclub Zevenbergen

De Neteland Natuurloop

De Neteland Natuurloop is op 5 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste kleine loop van de Kempen. Elk jaar verzamelen zo’n 800 deelnemers aan de start van deze unieke natuurloop in het hart van de Herentalse bossen. De opbrengst van deze natuurloop gaat bovendien ook integraal naar het goede doel, het Olivia Fund.

Ontdek meer
De Neteland Natuurloop

Falconers@Work

Falconers@Work is een professioneel valkeniersbedrijf uit Wuustwezel. Tijdens onze Marketing-opleiding aan de Karel de Grote Hogeschool namen we voor een project de website van Falconers@Work onder handen. De doelstelling was duidelijk: online offerte-aanvragen binnenkrijgen en een valkeniersreis naar Schotland promoten. Na de studie werd Falconers@Work graag onze eerste officiële klant.

Ontdek meer
Falconers@Work