Diensten

Branding

Wij steken jouw bedrijf in een nieuw jasje.

Een sterke merkidentiteit die consequent doorgetrokken wordt zorgt voor herkenbaarheid en visibiliteit bij je klanten. Maar je identiteit reikt zelfs verder dan dat en geeft in één visuele opslag weer waarvoor je firma staat & welke waarden en normen je hoog in het vaandel draagt. 

Je merkidentiteit trek je consequent door...

Logo

Hét meest zichtbare teken van je firma is ongetwijfeld je logo. Een herkenbaar logo dat stoelt op je bedrijfsidentiteit is dan ook een must.

Huisstijl

Naast een herkenbaar logo staat een consequente huisstijl. Denk hierbij aan een herkenbaar lettertype of kleurgebruik.

Promotiemateriaal

Heeft je bedrijf nood aan een informatieve brochure of organiseer je een evenement en wil je hiervoor een flyer? Ook dit creëert Yellowwood in een weldoordachte huisstijl.

Point-of-Sale

Zorg dat je klant in je verkooppunt je communicatie op aangename & visuele manier ontvangt via Point-of-Sale materiaal. Denk hierbij aan banners of produchtfiches.

Visuals voor social media

Een sterk en opvallend beeld doet je stoppen met scrollen. Je bekijkt de post met een pak meer aandacht. Sterke visuals zijn dan ook cruciaal voor een succesvol sociale media beheer.

Maatwerk

Heb je nog andere grafische designs nodig? Contacteer ons gerust & we bekijken graag wat voor maatwerk we kunnen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een gevelontwerp of raambestickering.

Ga jij voor sterke, sprekende visuals?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen extra bereik & omzet te genereren. Boek je vrijblijvend intakegesprek.