Diensten / Advertenties

Ads die bereik, leads én klanten opleveren?

Ben je in Antwerpen en zoek je een goed restaurant? Of woon je in Herentals en heb je een loodgieter nodig? De kans dat je je smartphone uit je broekzak grijpt en in Google begint te zoeken, is groot. Dit is een gigantische opportuniteit voor jou als bedrijf. Doelgerichte advertenties op Google zorgen ervoor dat enkel personen die specifiek op zoek zijn naar jouw product of dienst, bereikt worden. Op die manier scoor je alleen maar kwaliteitsvolle leads.

Wat houdt een campagne in?

Uitgebreid zoekwoordenonderzoek

Via brainstorming & verschillende tools bepalen we op welke zoekwoorden we je advertenties richten. Deze zoekwoorden monitoren we ook constant zodra de campagne live staat. Levert een zoekwoord geen resultaat op? Dan vliegt het er onherroepelijk uit. Zoekwoorden die klanten opleveren, krijgen meer budget en aandacht.

Schrijven van de Ads

We schrijven wervende advertenties die in Google verschijnen op welgekozen zoekwoorden. Ook maken we de advertenties zo lang mogelijk zodat ze zoveel mogelijk plaats op het scherm innemen. Zo maak jij het meeste kans op die felbegeerde klik.

Maken van landingspagina's

Nadat je potentiële klant je zoekwoord intypte en op je advertentie klikte, komt hij / zij terecht op een converterende landingspagina waarop je eenvoudigweg je gegevens kan achterlaten via een functioneel contactformulier. Op die manier wordt je bezoeker op vlotte manier een lead. De kassa rinkelt.

Enkele van onze realisaties

Trappen Lauwers

Trappen Lauwers

Webdesign, logo, Google Advertenties en brochures voor ambachtelijke trappenmakerij Eric Lauwers uit Kasterlee.​
Falconers@Work

Falconers@Work

Webdesign en Google Advertenties voor Falconers@Work, een valkeniersbedrijf uit Wuustwezel.
C.Store

C.Store

Webdesign, Google Advertenties, sociale media-audit en e-mailingcampagne voor kledingwinkel C.Store – Home of Fashion uit Lier en Olen.

Waarom advertenties?

Haal kwaliteitsvolle leads uit je budget

Jij bepaalt welk budget je toewijst aan je advertenties. Je betaalt een eenmalige opstartkost voor het zoekwoordenonderzoek, de advertenties & landingspagina. Vanaf dan betaal je rechtstreeks aan Google je advertentiebudget en per maand of kwartaal een monitoringskost voor je Ads-account continu te monitoren en optimaliseren. 

Steeds op maat van jouw bedrijf en sector

Door een uitgebreide analyse van jouw digitale aanwezigheid adviseren we jou op het niveau van Google Ads, aangevuld met eventueel nog andere diensten die binnen onze expertise liggen. Op die manier haal je absoluut het onderste uit de kan en surf je mee op de succesvolle digitale golf. 

Krijg persoonlijke rapportering

Nadat je advertenties live zijn blijven we je account onderhouden zodat je enkel op relevante zoekwoorden adverteert en uiteraard het hoogst mogelijk aantal kliks & leads bereikt. Een persoonlijke rapportering in duidelijke taal en constante monitoring ter optimalisatie is dan ook een belofte. 

Veelgestelde vragen

Jij bepaalt het budget volledig zelf. Wij zullen jou een bepaald budget adviseren, afhankelijk van je doelstelling en verwacht aantal leads. Maar de finale keuze ligt uiteraard bij jou. Langs onze kant is er een eenmalige opstartkost en een onderhoudsfee. 

Je hebt iedere maand de mogelijkheid om je advertentiebudget aan te passen. Draaien de advertenties goed en wil je nog meer leads binnenhalen? Dan verhogen we het budget met één muisklik. Wil je op de rem gaan staan omdat je agenda vol zit? Dan verlagen we het advertentiebudget. 

Zoekwoorden die niet renderen (lees: geen kliks en leads opleveren) verwijderen we. Inbegrepen in de monitoringfee testen we ook nieuwe mogelijke zoekwoorden die weer meer leads & bereik kunnen opleveren.

Ja. Maar het enige dat jij hoeft te doen is de leads te ontvangen en van offertes te voorzien of producten opsturen. Maar als je zelf graag nog zoekwoorden toegevoegd ziet, voegen we die met alle plezier toe. 

Scoor jij binnenkort leads via advertenties?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen om kwaliteitsvolle leads en klanten te genereren. Samen een strategie uitbouwen?