Diensten

Advertenties

Wij maken advertenties die bereik, leads én uiteindelijk klanten opleveren

Ben je in Antwerpen en zoek je een goed restaurant? Of woon je in Herentals en heb je dringend een loodgieter nodig? De kans dat je je smartphone uit je broekzak grijpt en in Google “restaurant Antwerpen” of “loodgieter Herentals” intypt, is groot.

Hierin schuilt een gigantische opportuniteit voor jou als ondernemer. Doelgerichte advertenties op Google zorgen ervoor dat een heel select publiek, personen die specifiek op zoek zijn naar jouw product of dienst, bereikt worden. Op die manier scoor je heel kwaliteitsvolle leads.

Hoe werkt het?

Zoekwoordenonderzoek

Via brainstorming & verschillende tools bepalen we op welke zoekwoorden we je advertenties richten. Deze zoekwoorden monitoren we ook constant zodra de campagne live staat. Levert een zoekwoord geen resultaat op? Dan vliegt het er onherroepelijk uit.

Advertenties schrijven

We schrijven wervende advertenties die in Google verschijnen op welgekozen zoekwoorden. Ook maken we de advertenties zo lang mogelijk zodat ze zoveel mogelijk plaats op het scherm innemen. Zo maak jij het meeste kans op die felbegeerde klik.

Converterende landingspagina

Nadat je potentiële klant je zoekwoord intypte en op je advertentie klikte, komt hij / zij terecht op een landingspagina waarop je eenvoudigweg je gegevens kan achterlaten via een functioneel contactformulier. Op die manier word je bezoeker op vlotte manier een lead. De kassa rinkelt.

Waarom advertenties?

Aanpak op maat van jouw firma

Door een uitgebreide analyse van jouw digitale aanwezigheid adviseren we jou op het niveau van Google Ads, aangevuld met eventueel nog andere diensten die binnen onze expertise liggen. Op die manier haal je absoluut het onderste uit de kan en surf je mee op de succesvolle digitale golf. 

Persoonlijke rapportering

Nadat je advertenties live zijn blijven we je account onderhouden zodat je enkel op relevante zoekwoorden adverteert en uiteraard het hoogst mogelijk aantal kliks & leads bereikt. Een persoonlijke rapportering in duidelijke taal en constante monitoring ter optimalisatie is dan ook een belofte. 

Haal leads uit je budget

Jij bepaalt welk budget je toewijst aan je advertenties. Je betaalt een eenmalige opstartkost voor het zoekwoordenonderzoek, de advertenties & landingspagina. Vanaf dan betaal je rechtstreeks aan Google je advertentiebudget en een kwartaalkost voor je Ads-account continu te monitoren en optimaliseren. 

Veelgestelde vragen

Jij bepaalt het budget volledig zelf. Wij zullen jou een bepaald budget adviseren, afhankelijk van je doelstelling en verwacht aantal leads. Maar de finale keuze ligt uiteraard bij jou. Langs onze kant is er een eenmalige opstartkost en een onderhoudsfee. 

Je hebt iedere maand de mogelijkheid om je advertentiebudget aan te passen. Draaien de advertenties goed en wil je nog meer leads binnenhalen? Dan verhogen we het budget met één muisklik. Wil je op de rem gaan staan omdat je agenda vol zit? Dan verlagen we het advertentiebudget. 

Zoekwoorden die niet renderen (lees: geen kliks en leads opleveren) verwijderen we. Inbegrepen in de monitoringfee testen we ook nieuwe mogelijke zoekwoorden die weer meer leads & bereik kunnen opleveren.

Ja. Maar het enige dat jij hoeft te doen is de leads te ontvangen en van offertes te voorzien of producten opsturen. Maar als je zelf graag nog zoekwoorden toegevoegd ziet, voegen we die met alle plezier toe. 

Scoor jij binnenkort leads via advertenties?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen extra bereik & omzet te genereren. Boek je vrijblijvend intakegesprek.